177
به زودی...
کاندیدا را ثبت کنید
به گزارش مجلس ایران دات کام، خراسان رضوی رییس مجلس اظهار داشت: ما مسئولین باید بدانیم هیچ حکمرانی جز رو به مردم ممکن نیست. ما به هر قدرت نظامی هم برسیم، باز قدرت نظام جمهوری اسلامی به مردم است.
به گزارش مجلس ایران دات کام نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دولت به دنبال آن بود که قیر مجانی حذف شود، اما این مورد در مجلس رای نخواهد آورد.
به گزارش مجلس ایران دات کام خراسان رضوی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: ما در مجلس باید هم اصلاح نظام بانکی را در دستور کار قرار دهیم و هم موانع کسب وکار را به صورت قانونی از مسیر تولید برداریم.
خراسان رضوی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اعلان اینکه تمام مشکلات ما از عدم توجه به تولید ناشی می شود، اظهار داشت: این مساله تا حدی حائز اهمیت می باشد که ارزش دارد ما همه سال ها را به نام تولید نام گذاری نماییم.