مجلس ایران دات كام
زاكانی در نشست بسیج دانشجویی:

مشكلات به سبب وجود جریان لیبرال است

مشكلات به سبب وجود جریان لیبرال است

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اعلان اینکه متاسفانه ابتدای انقلاب به جریان لیبرال اعتماد شد، اظهار داشت: ما هرچه لطمه خوردیم، بخش عمده آن از این جریان بوده است.



به گزارش مجلس ایران دات کام به نقل از مهر، علیرضا زاکانی در نشست مجازی بسیج دانشجویی دانشگاه صدا و سیما که به مناسبت ۱۶ آذر «با موضوع جریان شناسی نفوذ در جنبش دانشجویی» برگزار شد، اظهار داشت: وقتی به جریان دانشجویی توجه می کنید، ۲ نماد را در جریان دانشجویی می توانید به زیبایی ببینید. اول ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ و دوم ۱۳ آبان ۱۳۵۸.
وی اضافه کرد: در ۱۶ آذر سال ۳۲ بواسطه اعتراض به حضور نیکسون در کشور و حضورش در دانشگاه تهران که برنامه ریزی شده بود جریان دانشجویی آن جوهره حقیقی خودش را به نمایش گذاشت. آن زمان حاکمیت ستمشاهی بواسطه سرسپردگی به نظام سلطه، دانشجو را ضد خود می شوراند و جریان اصلی دانشجویی پیش از انقلاب مقابل حکومت وقت بود. پس خاصیت ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ این وجه امتیازش نسبت به سایر حرکات پیش از انقلاب خیلی بارز است.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس در ادامه ضمن اشاره به روندی که در ضمن سالهای گذشته در جنبش دانشجویی طی شده و همین طور نفوذ برخی جریانات در جنبش دانشجویی، تصریح کرد: به اعتقاد من شناخت جریان نفوذ و جریان استحاله بسیار مهمست و نکته اول اینکه جریان دانشجویی باید این دقت ها را از خودش را آغاز کند.
زاکانی خاطرنشان کرد: نکته دوم این است که اگر جنبش دانشجویی نسبت به جریان نفوذ در درون حکومت حساس است باید برگردد به ابتدای انقلاب. در ابتدای انقلاب ما یک اتفاقی افتاد، اتفاق این بود که ما یک اشتباهی را کردیم که هنوز ۴۱ سال است که داریم چوب آن یک اشتباهمان را می خوریم.
وی اضافه کرد: امام فرمودند که ما اشتباه کردیم که به دولت موقت آنها اعتماد کردیم و به دولت موقتی اعتماد شد که به فرموده امام، آنها به کمتر از سپردن انقلاب به دست آمریکا به چیزی بسنده نمی کردند. پس شما اگر صحبت از جریان نفوذ می کنید در حقیقت از جریانی صحبت می کنید که اساس آن قائل برمبنای انقلاب نبود.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس ضمن اشاره به عدم همراهی سوداگر با انقلاب، خاطرنشان کرد: سوداگر به مردم می گفت بروید خانه هایتان بنشینید و مردم که ادامه مسیر انقلاب را دنبال می کردند مورد اعتراض دولت موقت قرار گرفتند و پس از اینکه دولت موقت پس از ۱۳ آبان و ۳ خرداد گفت انقلاب به بن بست رسیده است، امام فرمودند که نه شما خودتان به بن بست رسیده اید، انقلاب به بن بست نرسیده است.
زاکانی عنوان کرد: متاسفانه ابتدای انقلاب به جریان لیبرال اعتماد شد و به این جریان رسمیت بخشیده شد و جریان نفوذ در دل حکومت اسلامی و در دل جمهوری اسلامی تا امروز ادامه پیدا کرد و ما طی این ۴۱ - ۴۲ ساله هرچه لطمه خوردیم بخش عمده آن از این جریان بوده است.
وی افزود: امروز یک جریان انفعال و وادادگی در مقابل دشمنان و جریان تسلیم و جریانی که به صورتی دلداده به غرب را شما مشاهده می کنید. حالا اگر این جریان را قبلاً در قالب یک پرچم مشخص یا یک حزب مشخص می دیدید امروز در قالب خیلی از کسانی که ممکنست مسئولیت هم در کشور داشته باشند می بینید و همان شعارهای قبل را می دهند و همان مسیر را می روند اما عملاً آن تابلو را ندارند. پس این جریان نفوذ را باید شناسایی نماییم و با دقت لطمه های آنرا ملاحظه نماییم.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جریان نفوذ در قالب یک جریان اشتباه از آغاز انقلاب وجود داشت و ۴۱ سال ما داریم چوب آنرا می خوریم، و این جریان توانست اثرات خاص خودش را هم بگذارد.
زاکانی خاطرنشان کرد: امروز وقتی شما دقت می کنید می بینید دوگانه هایی هست، این دوگانه ها در کشور شرایطی را بوجود آورده که شما دیگر با یک جریان سیاسی مواجه نیستید دقت کنید که کلاه سر من و شما نگذارند.
وی تصریح کرد: دانشجو بعنوان عنصر فعالی که بناست نفی نظام سلطه را بکند، بناست تقویت حاکمیت و نظام اسلامی را در دستور کار داشته باشد و بنا دارد که مطالبه جدی کند و حکومت و اجزای آن و سه قوه را در اهداف انقلاب اسلامی بسیج کند و به میدان بیاورد و مطالبه داشته باشد و آنها را نقد اساسی کند؛ این دانشجو باید دقت کند که امروز در صحنه عمل با یک جریان قدرت و ثروت مواجه می باشد که برای کسب قدرت و برای کسب ثروت هر بهایی را به جامعه و مردم تحمیل می کند و مصالح انقلاب و منافع ملی را زیر پایش می گذارد.
نماینده مردم قم در مجلس افزود: دانشجویان باید به این مسائل توجه نمایند. پشت این جریان قدرت و ثروت که سرپنجه های نفوذ هستند جریان های حامی و جریان های اطلاعاتی وجود دارند. قسمتی از جریانات اطلاعاتی کشور که در ادوار گذشته خطاهای جدی را از آنها شاهد بودیم مثل قتل های زنجیره ای که خاستگاه آن خاستگاه دشمن و نظام سلطه و محکوم کردن چهره نظام اسلامی بود.
زاکانی خاطرنشان کرد: عناصری در پس این جریان قدرت و ثروت وجود دارند و عمیق تر که می شویم می بینیم که جریان دشمن خواه را در پس این صحنه با یک عیار بالا مشاهده می نماییم.
وی با اشاره به اینکه امروز دیگر ۴۱ سال ۴۲ سال پیش نیست که ما تابلوها را نگاه نماییم، باید برویم برنامه ها و ایده ها و نظرات و کارکردهای گذشته تا امروزِ افراد و گروه ها را ببینیم، عنوان کرد: نسبت به آنها دقت داشته باشیم و اگر یک عنصر یا کسی که روحیه انقلابی گری دارد بعنوان انقلابی به روی صحنه می آید او را هم باید محک بزنیم که این ۴۲ سال پس از انقلاب کجا بوده و اگر سن او به پیش از انقلاب می رسد آنجا کجا بوده است.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس اضافه کرد: باید ببینیم این فرد در صحنه های مختلف حاضر بوده یا نه، حاشیه نشینی کرده و اگر یک جایی موضعی گرفته به نفع جریان انقلاب بوده یا نه، این موضع چیزی بوده که دشمن دنبالش بوده یا نه. این یک ملاک است، ممکنست عنوان انقلابی هم به خودش بدهد اما نفاق داشته باشد.
زاکانی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در لشکر سیدالشهدا فرمودند که ما یک دشمن داریم که دشمن قطعی و قهری ما است و آن آمریکا است. اگر کسی در جریان انقلاب مواجه گردید با یک ایده های، نظری، فردی، جریان، گروهی که داعیه انقلابی گری هم داشته باشد اما حرف هایش به نفع آمریکا و در جهت او بود باید به او تذکر بدهیم، اگر تذکر دادیم و او خودش را اصلاح کرد معلوم است که او اشتباه کرده است، اما اگر این فرد به حرف نادرست و عمل نادرست و رفتار نادرست خودش اصرار داشت، و برخلاف منافع ملت، انقلاب و دولت و در جهت خاستگاه آمریکا بود باید انگشت نفاق را به سمت او قرار داد و او را در دایره نفاق دید، این فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی در دهه هفتاد است.
وی اظهار داشت: باید در دوران جنبش دانشجویی ابتدا این تطهیر را صورت بدهید و آن هم به روش خالص سازی و ایده های خوبتان را تکثیر کنید. در حقیقت عناصر فعال تان را در جامعه دانشجویی تکثیر کنید بعد بیایید با یک جریان شناسی دقیق فعالان عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی کشور را مرور کنید و جریان نفوذ را در دل آنها در قاب جریان قدرت و ثروت پیدا کنید و ریشه ها و عقبه های آنرا بدانید تا بتوانید در این راه گام جدی بردارید.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به اینکه به اعتقاد من اگر بخواهیم نگاهی به آینده داشته باشیم، دو وظیفه عمده و اساسی نسبت به مردم داریم، اضافه کرد: جریان دانشجویی نسبت به خودش هم وظیفه دارد. وظیفه دارد که خودش را بسازد و در صحنه های مختلف حاضر و فعال باشد و از تجارب دوران دانشجویی استفاده نماید به جهت اینکه آینده این کشور را که با آن عنصر انسانی ساخته شده، درست رقم بزند.
زاکانی اظهار داشت: وظیفه اول این است که بعنوان چشمان روشن و زلال و دقیق بتواند با ایده های ناب و درست و با یک فعالیت سریع و اساسی ظرفیت آگاهی بخشی به جامعه را بالا ببرد. یعنی خود جمع دانشجویی باید اینقدر برون مایه و داشته هایی را داشته باشد که وقتی به جامعه تزریق می کند از عطر منتشرشده در فضای جامعه، جامعه استشمام کند و رشد پیدا کند و نشاط و رشد و جریان دانشجویی بتواند به جامعه تزریق کند، این کار اول ناظر به مردم است.
وی تصریح کرد: کار دوم این است که جریان دانشجویی بتواند یک نهضت خدمتگزاری را در راه خدمت به مردم پرچم داری کند، سپس این نهضت خدمتگزاری با آن نهضت آگاهی بخشی و رشد جامعه شرایط را باید به سمتی ببرد که این نهضت مواسات با آن نهضت آگاهی بخشی جریان دانشجویی بعنوان پیشران و اثرگذار در متن جامعه قرار بگیرد.
نماینده مردم قم در مجلس اظهار داشت: جریان دانشجویی یک نسبتی هم با مسئولین دارد که نسبت آن با مسئولین این است که بتواند نقد منصفانه و دفاع واقع بینانه کند، اگر مسئول کار خوبی می کند یک دفاع واقع بینانه و تحلیل داشته باشد و اگر مسئولی کار بدی می کند یک نقد منصفانه ای جریان دانشجویی داشته باشد و یک نسبتی هم باید با نظام سلطه برقرار کند و آن هم این است که بتواند یک نفی اساسی در راه تحقق اهداف نظام سلطه در جامعه را پیش بگیرد و این هم نمی گردد جز با تبعیت از رهبری معظم انقلاب اسلامی و فهم و درک خاستگاه های این حکیم عالی مقام و این فرزانه بزرگ که ما دلداده او هستیم و به او عشق می ورزیم.

1399/09/16
20:42:36
5.0 از 5
4349
تگهای خبر: اقتصاد , حامی , دولت , رهبری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۲