رئیس مركز پژوهش های مجلس مطرح كرد:
حل مسائل كشور با بهره گیری از توانایی علمی مراكز پژوهشی داخلی
رئیس مركز پژوهش های مجلس اظهار داشت: برای پیدا كردن چاره مسائل كشور اولویت ما استفاده از ظرفیت دانشگاه ها و مراكز پژوهشی و حوزوی است.
به گزارش مجلس ایران دات کام به نقل از مهر، علیرضا زاکانی عصر چهارشنبه در بازدید از حاشیه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اشاره به توانمندی های انقلاب اسلامی و ظرفیت هایی که به برکت جمهوری اسلامی به وجود آمده است اظهار داشت: یکی از مظلومیت های انقلاب اسلامی این است که نتایج و توانمندی های انقلاب به خوبی معرفی نشده است.
وی اضافه کرد: این پژوهشگاه و از این نوع مجموعه ها که پس از انقلاب تأسیس شده است می تواند کمک های مؤثری به تعمیق حاکمیت نظام و جامعه سازی کند.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به ۱۴ رویکرد اصلی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در دوره جدید اظهار داشت: نخستین و مهمترین رویکرد ما این است که در قانونگذاری مطابق با قانون اساسی نظرات عاملان دینی مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه اظهار داشت: ترویج نقش مؤثرتر اندیشه دینی در قانونگذاری نیازمند کارهای بسیاری است.
زاکانی برون سپاری و استفاده از ظرفیت مجموعه های پژوهشی را از دیگر برنامه های مرکز پژوهش ها برشمرد و اضافه کرد: برای گام بعدی در حال شناسایی همه مؤسسات، پژوهشگاه ها مدارس علمیه و دانشگاه هایی هستیم که این توانایی را دارند تا دانش را در خدمت حکومت داری بیاورند.
وی اضافه کرد: مهمترین مطالبه و انتظار ما از مجموعه های پژوهشی همراهی و همکاری در ایده پردازی و تصمیم سازی با مرکز پژوهش های مجلس است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی حرکت برمبنای نظام مسائل کشور یکی دیگر از رویکردهای مرکز پژوهش ها بیان کرد و اضافه کرد: برای پیدا کردن چاره مسائل کشور اولویت ما استفاده از ظرفیت دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و حوزوی است.
وی با اشاره به اینکه برمبنای رویکرد جدید تهیه و ارائه دستور کار کمیسیون ها و همین طور صحن علنی بر عهده مرکز پژوهش هاست اظهار داشت: برنامه ریزی مدون برای صحن علنی و ارائه بسته پیشنهادی برای ۱۵ کمیسیون از نتایج این رویکرد است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب