مجلس ایران دات كام
نماینده مجلس:

ترامپ تعادل روانی ندارد

ترامپ تعادل روانی ندارد

به گزارش مجلس ایران دات کام، یک نماینده مجلس اظهار داشت: در داخل آمریکا فشارهایی بر ترامپ وجود دارد که پرونده ایران را به سر انجام برساند.


به گزارش مجلس ایران دات کام به نقل از خبر آنلاین، ولی الله بیاتی، نماینده تفرش و آشتیان در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر این که ترامپ در «جنگ روایت ها» نیز بازنده میدان است اظهار داشت: امروز دیگر بر کسی پوشیده نیست که ترامپ تعادل روحی و روانی لازم را ندارد. هر روز یک نوع حرف می زند و هر بار روایت متفاوتی ارایه می کند.
به روایت ایسنا، ایشان سپس اظهار داشت: آمریکایی ها جنگ را با اهداف مشخصی شروع کردند که هدف اصلی آن براندازی بود. سپس موضوع هایی مانند تنگه هرمز را مطرح نمودند، اما حال در بیانیه اخیر خود ترامپ عنوان می کند که هدف آمریکا فقط ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته ای بوده است. در صورتیکه این گونه نیست. آمریکایی ها به هیچ کدام از اهداف خود در این جنگ دست نیافتند.
ترامپ تلاش می کند با بازی کردن با الفاظ بازار آشفته جهانی را التیام بخشد این عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس با اشاره به اینکه ترامپ تصور می کند با استفاده از این الفاظ می تواند به بازار آشفته جهانی آرامش بدهد اشاره کرد: در صورتیکه نه تنها ایرانی ها بلکه مردم دنیا متوجه شده اند که خیلی از سخنان ترامپ پایه و اساس محکمی ندارد.
ترامپ هر لحظه سخنان قبلی خودرا نقض می کند این نماینده مجلس با تأکید بر این که صحبت هایی که ترامپ درباره ی تهدیدهای ایران مطرح می کند، در عمل نتیجه معکوس داشته است اضافه کرد: هرچه تهدیدها بیشتر شده، مردم ایران امتیاز بیشتری گرفته اند و بر احترام به حقوق خود تاکید کرده اند. با این وجود، اطمینانی هم به قول های ترامپ وجود ندارد، چونکه او هر لحظه امکان دارد عهدشکنی کرده و سخنان قبلی خودرا نقض کند.
در نهایت آمریکا باید به خواسته های ملت ایران تن دهد نماینده مردم تفرش و آشتیان در مجلس با اشاره به کارهای رسانه ای و تبلیغاتی طرف مقابل اشاره کرد: آنها حمله گسترده تبلیغاتی انجام می دهند و ما نباید از این مسئله غافل شویم. باید از دستیافته های نظام دفاع نماییم. در نهایت آمریکا ناچار است با این مردم هماهنگ شود.
ترامپ نمی تواند این وضعیت را بعنوان پیروزی به مردم آمریکا معرفی کند وی درباره ی میزان تطابق اظهارات ترامپ با واقعیت های میدان دیپلماسی و میدان نبرد نیز اظهار داشت: در داخل آمریکا فشارهایی بر ترامپ وجود دارد که این پرونده را به سر انجام برساند. از طرفی، او در زمینه داخلی نیز شرایط مطلوبی ندارد و نمی تواند این وضعیت را بعنوان یک پیروزی برای مردم آمریکا معرفی نماید.
سوال مردم آمریکا اینست که موفقیت جنگ مقابل ایران چه بود بیاتی در ادامه با اشاره به فشار کشورهای عربی به ترامپ برای پایان این جنگ اضافه کرد: از سوی دیگر مردم آمریکا می پرسند جنگی را شروع کرده اید و بیشتر از سه ماه درگیر آن بوده اید، اما موفقیت آنچه بوده است؟ جز افزایش قیمت نفت، بنزین و تورم جهانی، چه نتیجه ای حاصل شده است؟ همین طور موضوع تنگه هرمز نیز به یکی از نگرانی های مهم تبدیل گشته بود.
ترامپ در تلاش است با فریب افکار عمومی دنیا خودرا پیروز نشان دهد این نماینده مجلس با تأکید بر این که نتیجه جنگ مقابل ایران جز شکست چیزی برای آمریکایی ها بهمراه نداشته است اظهار داشت: ترامپ تلاش می کند با استفاده از الفاظ و روایت سازی، جامعه جهانی و افکار عمومی کشور خودرا قانع کند که پیروز میدان بوده است، اما واقعیت ها چیز دیگری را نشان داده است.
وی با تأکید بر این که حرف های ترامپ برای جامعه جهانی نخ نما شده است اظهار داشت: ترامپ به دنبال اینست که با بازی کردن با الفاظ جامعه جهانی و جامعه آمریکا را فریب دهد و به شکلی خودرا پیروز این میدان نشان دهد در صورتیکه این گونه نیست. کشورهای عربی نیز ترامپ را شناخته اند و مردم منطقه به خوبی عملکرد او را دیده اند.
حرف های ترامپ برای مردم دنیا دیگر نخ نما شده است این نماینده مجلس با تکیه بر این که پایگاه های آمریکایی بشدت لطمه دیده اند اضافه کرد: از طرفی، پایگاه و جایگاهی که آمریکا در منطقه داشت بشدت لطمه دیده و در عمل نه تنها امنیتی برای کشورهای منطقه ایجاد نکرده، بلکه سبب ناامنی نیز شده است. امروز دیگر حرف های ترامپ برای عموم مردم دنیا نخ نما شده است و کسی روی این حرف ها حساب باز نمی کند.

منبع:

1405/03/23
10:20:50
0.0 از 5
13
تگهای خبر: پرونده , تبلیغ , حكم , طرح
این مطلب مجلس ایران را پسندیدید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
لینک دوستان مجلس ایران دات كام