مجلس ایران دات كام
عثمانی:

مجلس برای کنترل نرخ ارز جز تماشاگر چه کاره بوده است؟

مجلس برای کنترل نرخ ارز جز تماشاگر چه کاره بوده است؟

به گزارش مجلس ایران دات کام، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، اظهار داشت: مجلس که در راس امور است برای کنترل نرخها و نظارت بر قیمت کالا و خدمات که نای مردم را درآورده است، چه کار موثری انجام داده است؟ مجلس برای کنترل نرخ ارز جز تماشاچی چه کاره بوده است؟


به گزارش مجلس ایران دات کام به نقل از خبر آنلاین، محمدقسیم عثمانی در نشست علنی امروز (سه شنبه ۲۲ مهرماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود، اظهار داشت: دشمن سفاک و زورگو پس از ناتوانی در حوزه نظامی، تمام تلاش خویش را برای ایجاد افتراق و تفرقه قومی و مذهبی متمرکز کرده است و تلاش بر این دارد با بوجودآوردن و تعمیق شکاف های قومی و مذهبی، قدرت کشور را تقلیل دهد بنابراین هشیاری همگان برای رویارویی با این توطئه دشمن یک ضرورت غیرقابل اجتناب است.
بنابر روایت ایسنا، نماینده بوکان در مجلس شورای اسلامی، افزود: در چنین شرایطی حساسی چند روز قبل در جریان بازی فوتبال در ارومیه، شاهد اتفاقاتی بودیم که دشمن به دنبال آنست و در عمل مقابل امنیت ملی و ایجاد تنفر قومی و توهین و حتی تهدید به کشتار قومی اتفاق افتاد، توهین و شعارهای هنجارشکنانه مقابل کردها بعنوان اصیل ترین نژاد آریایی در جریان بازی فوتبال توسط عده ای اجیر شده که در ارومیه و در ادامه سریال جریان های پان ترک، وحدت شکن رفتارهای زشت و دشمن شادکنی را انجام دادند که باید بشدت با آن برخورد شود برای اینکه این رفتار و ادامه آن می تواند سبب عکس العمل هایی شود که سرنخ مشکلات و معضلات جدی در استان و حتی کشور باشد.
وی خاطرنشان کرد: مردم نجیب آذربایجان غربی شامل کرد و ترک در کنار هم، برادرانه زندگی مسالمت آمیزی دارند که قابل تقدیر است و مسئولان امر نباید اجازه دهند جریان های منحرف قومی و مذهبی، این وحدت و اتحاد را با خدشه مواجه سازد.
عثمانی اظهار نمود: دراین میان سکوت برخی مسئولان و برخورد تساهل و تسامح گونه با این مورد از هیچ کس پذیرفته نیست و باید عاملان این اختلاف افکنی شناسایی محاکمه و ریشه کن شوند.
وی تصریح کرد: جای بسی تاسف است که عدم شایسته سالاری و تبعیض در استان ما همچنان قاعده بازی در تیم مدیریتی استان است، در شرایطی که به انتخابات شوراهای اسلامی نزدیک می شویم همین اتفاق علامت روشنی برای حساسیت نهادهای مربوطه و هیئت های اجرایی و نظارت در برخورد جدی با قومگرایان است.
عثمانی اشاره کرد: نباید اجازه داد افرادی که قومگرا هستند و بویی از ملی گرایی نبرده اند وارد عرصه کاندیداتوری در انتخابات شوراها شوند. آنهایی که حساسیت قومی و مذهبی استان ما را درک نمی کنند نباید در منصب های مهم و حساس قرار گیرند و اصولاً نباید زمینه حضور آنان فراهم گردد.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، تصریح کرد: در انتخابات پیش رو تمرکز بر سلامت و درستکاری افراد جزو مهم ترین اولویت ها است چونکه مردم در خیلی از نقاط کشور در مورد سلامت مالی بعضی از اعضای شوراها گله مندند و در عمل نمایندگان مجلس، ابزاری برای مواجهه با این مورد ندارند.
وی مدعی شد: در تعدادی از نقاط کشور، شوراهای شهر در یک دوره فعالیت ثروت های نجومی به جیب زده اند و در کمال تعجب هیچکس با این پدیده مقابله ای نمی کند و مردم از این عدم برخورد در شگفتند. البته بعضی از شوراها و اعضای آنها و عموم شوراهای روستاها، خدمات شایسته ای را به مردم عرضه کرده اند که عملکرد آنان قابل تقدیر است.
عثمانی اظهار داشت: یکی دیگر از نقشه های دشمن ایجاد نارضایتی در مردم است، آن که در پیشانی نظام در مواجهه با مردم قرار دارد، کارکنان دولت هستند، آیا کارکنان دولت از وضعیت شغلیشان از وضعیت معیشتیشان و از وضعیت درآمدیشان راضی هستند؟ آیا کارمندی که راضی نیست می تواند ارباب رجوع را راضی روانه کند؟ اگر می خواهید مردم ناراضی نباشند باید اول کارکنان حاکمیت را راضی نماییم. باید اول کارکنان، نیروهای نظامی و انتظامی را راضی نماییم، باید کارمندان آموزش و پرورش، کارکنان دولت و کارکنان شرکتی را سامان بدهیم، اگر این کار را نکنیم آن که در پیشانی مواجهه با مردم است کارکنان هستند و این کارکنان انگیزه ایجاد رضایت در مردم را ندارند و این ما هستیم که باید این انگیزه را در کارکنان به وجود آوریم.
عضو کمیسیون کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: اما در مورد عملکرد مجلس هم بگوییم. مجلس که در راس امور است برای کنترل قیمتها و نظارت بر قیمت کالا و خدمات که نای مردم را درآورده است، چه کار موثری انجام داده است؟ مجلس برای کنترل نرخ ارز جز تماشاچی چه کاره بوده است؟ مجلس برای رفع درد کشاورزان، حل مشکل تولیدکنندگان، حل مشکل نیروهای شرکتی، ترمیم حقوق بازنشسته ها، ترمیم حقوق کارکنان و رسیدگی به معیشت نیروهای نظامی و انتظامی چه اقدام موثری انجام داده است؟ مجلس باید صدای تمام ملت باشد. آیا در مجلس صدای تمام مردم در مورد دیپلماسی و مذاکرات شنیده می شود؟

منبع:

1404/07/23
09:41:48
0.0 از 5
13
تگهای خبر: آذربایجان غربی , آموزش , انتخابات , بودجه
این مطلب مجلس ایران را پسندیدید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
لینک دوستان مجلس ایران دات كام