مجلس ایران دات كام
روایت قالیباف از جلسه غیرعلنی:

اجماع دولت و مجلس فرصتی پرارزش برای حل مشکلات اقتصادیست

اجماع دولت و مجلس فرصتی پرارزش برای حل مشکلات اقتصادیست

به گزارش مجلس ایران دات کام، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اجماعی که امروز فراهم شده، فرصت ارزشمندی برای تصمیم سازی و تصمیم گیری جهت حل مشکلات اقتصادی می باشد.


به گزارش مجلس ایران دات کام به نقل از خبر آنلاین، محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی، در حاشیه جلسه غیرعلنی امروز مجلس و در ارزیابی از نشست مشترک مجلس و دولت، اظهار داشت: لازم می دانم از روحیه خوب رییس جمهور تشکر کنم، چون که وی همیشه داوطلب حضور در مجلس است و امروز گفت حاضر است ماهی یک دفعه در مجلس حضور یابد.
بنا بر روایت مهر، وی اضافه کرد: این همان نکته ای است که مقام معظم رهبری همواره بر آن تأکید داشته اند و همان اجماع سازی است. این اجماع سازی که امروز فراهم شده، فرصتی پرارزش برای تصمیم سازی و تصمیم گیری جهت حل مشکلات اقتصادی باتوجه به شرایط فعلی کشور است.
رییس مجلس شورای اسلامی در رابطه با جزئیات نشست مشترک دولت و مجلس، اظهار داشت: جلسه امروز از ساعت ۶: ۳۰ تا ۹: ۳۰ بامداد به طول انجامید و به صورت کامل بر مسایل اقتصادی متمرکز بود.
وی اضافه کرد: جمع بندی جلسه این شد که برای تحقق بودجه عملیاتی و کوچک سازی دولت، کمیته های مشترکی میان دولت و مجلس برای اجرایی شدن دستورالعمل های لازم دراین خصوص تشکیل گردد.
قالیباف با تأکید بر این که برنامه هفتم میثاق ملی ماست، اظهار داشت: برنامه هفتم تنها سندی است که همه روی آن اجماع دارند. مطمئنم با این نگاه، در سال دوم اجرای برنامه، با سرعت بیشتری در راه حل مشکلات اقتصادی مردم حرکت می نماییم.
وی اشاره کرد: البته بخشی از اقدامات مانند اجرای طرح کالا برگ نیز باید به شکل ضربتی صورت گیرد که هم مورد تاکید مقام معظم رهبری است، هم در قانون آمده و هم دستور صریح رییس جمهور است.
قالیباف با اشاره به این که اساس کار ما تولید ثروت و بزرگ کردن کیک اقتصاد است که ان شاءالله در سال دوم اجرای برنامه هفتم جدی تر دنبال خواهد شد، اظهار داشت: جلساتی بین مجلس و دولت در رابطه با گزارش عملکرد دولت در اجرای برنامه هفتم توسعه برگزار شده است که امیدوارم تا پایان شهریور ماه دولت گزارش را به مجلس دهد و برپایه آن گام ها برداشته می شود.

منبع:

1404/06/19
10:40:21
0.0 از 5
38
تگهای خبر: اقتصاد , بودجه , دولت , رهبری
این مطلب مجلس ایران را پسندیدید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
لینک دوستان مجلس ایران دات كام