مجلس ایران دات كام

جمعیت واقعی روستاهای همجوار شیراز چند برابر اعلام رسمی است

جمعیت واقعی روستاهای همجوار شیراز چند برابر اعلام رسمی است

مجلس ایران دات کام: مجلس ایران دات کام: نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس با اعلان اینکه جمعیت واقعی روستاهای همجوار شیراز چند برابر اعلام رسمی است، خواهان تعیین تکلیف شکل موجودیت این مناطق شد.



به گزارش مجلس ایران دات کام به نقل از مهر، سید اسماعیل حسینی بامداد شنبه در میز خدمت روستای کرونی اظهار داشت: جمعیت واقعی روستاهایی مانند کرونی، سلطان آباد، کیان آباد و شاپور جان چندین برابر جمعیت اعلام شده از مجاری رسمی برمبنای آخرین سرشماری است.
وی با اشاره به مهاجرپذیری بسیار بالای روستاهای حاشیه شهر شیراز و به وجود آمدن مشکلات و رفع این مساله را نیاز به خدمات عمومی شهری، تامین زیرساخت های بهداشتی، فرهنگی و ورزشی، امنیت عمومی و کنترل تعدد و عبور اتباع خارجی دانست و اضافه کرد: اداره کردن شایسته این روستاها به اندازه یک شهر با فقط یک دهیاری نا ممکن است.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی همین طور با تأکید بر این که موضوع تامین فضاهای ورزشی و تامین قیر برای آسفالت روستاهای حوزه انتخابیه را از وزرای ورزش و جوانان و نفت پیگیری شده و در مرحله اقدام می باشد اضافه کرد: در بازدید از روستاهای بخش مرکزی دو مطالبه اصلی بهسازی و آسفالت معابر و تامین فضاهای فرهنگی- ورزشی بود که اهتمام خواهیم کرد با اقداماتی که در سطح ملی انجام شده قسمتی از این نیازها را مرتفع نمائیم البته محقق شدن این مهم مستلزم تلاش و اراده مسؤلان دستگاه های اجرائیست و ما به عنوان وکیل مردم فرآیندها را تسهیل می نماییم.
حسینی اظهار داشت: برای اولین بار اهتمام شد با حضور همزمان مسؤلان تمام نهادهای درگیر با مسایل این محله در قالب میز خدمت در روستای کرونی، بی واسطه صدای اهالی این روستا شنیده شود.
وی همین طور با اعلان اینکه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی تذکری خطاب به وزیر کشور با موضوع لزوم تعیین تکلیف روستاهای همجوار شیراز ایراد شد اضافه کرد: برخی روستاها قابلیت الحاق به شهرداری شیراز و برخی با تجمیع قابلیت تبدیل شدن به شهر مستقل دارند و این مطالبه بطور مستمر پیگیری خواهد شد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اشاره کرد: در مناطق مختلف کشور و استان سکو نگاه هایی بسیار کوچک تر فقط با معیار جمعیت ۵ هزار نفری تبدیل به شهر شده است اما متاسفانه روستایی مانند روستاهای پرجمعیت بخش مرکزی شیراز با جمعیتی حدود ۳۰ هزار نفری بصورت روستایی اداره می شود.


منبع:

1404/03/18
08:38:55
0.0 از 5
98
تگهای خبر: بازدید , پیگیری , خدمات , مجلس
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲