مجلس ایران دات كام
روح الامینی:

وضع معیشتی جامعه درمان کشور با خدمات آنها تناسب ندارد

وضع معیشتی جامعه درمان کشور با خدمات آنها تناسب ندارد

به گزارش مجلس ایران دات کام، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباب افزایش 35 درصدی تعرفه های پزشکی اظهار داشت: امسال حتما خدمات پزشکی و تندرستی با مشکلاتی مواجه خواهد شد و پاسخگوی هزینه های مختلف نخواهد بود.



به گزارش مجلس ایران دات کام به نقل از مهر، عبدالحسین روح الامینی نماینده و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم در گفت و گو با برنامه «جنت آباد» رادیو تهران، اظهار داشت: من به عنوان نماینده حوزه بهداشت و درمان مجلس وظایفی همچون شرکت مستمر در جلسات کارشناسی کمیسیون بهداشت و درمان و مباحثی درباب صنایع دارویی، تجهیزات پزشکی، واکسن، تربیت نیرو و کادر پزشکی را بر عهده دارم که نظرات کارشناسی را در مجلس ارائه کرده ام.
مسئول حوزه کمیته سلامت استان و شهر تهران در مجلس یازدهم با اشاره به بُعد نظارتی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: در طول سال چند گزارش کامل درباب طرح «دارویار» و کاهش هزینه های پرداختی از جیب مردم و عدم تحمیل هزینه های اضافه به آنها و بحث زنجیره تامین، تدارک و تولید و توزیع دارو را به عنوان کار تخصصی دنبال کردیم.

برنامه هفتم توسعه نهایی شده و به زودی ابلاغ خواهد شد
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم درباب تدوین برنامه هفتم توسعه اشاره کرد: این برنامه نهایی شده و به زودی ابلاغ خواهد گردید. بخش بهداشت و درمان سلامت این برنامه بسیار مترقی است و به زیرساخت ها، بیمه ها، نوسازی صنعت دارو، پزشک خانواده و تربیت نیروی انسانی توجه کرده است. یکی از کارهای مهم مجلس امسال نظارت بر انجام این مصوبات است.
وی اضافه کرد: مواردی هم که از جانب مردم به ما ارجاع شده است را از دستگاه های اجرائی پیگیری کردیم.
روح الامینی در پاسخ به این که به طور معمول در تصویب قوانین مجلس حمایت ها بیشتر به پزشکان است و از پرستاران غافل هستیم عنوان کرد: اینطور نیست. قوانینی که مجلس در عرصه بهداشت، درمان و سلامت تصویب می کند برای مجموعه چند صد هزار نفری سلامت و درمان است.
وی با اعلان اینکه وضع معیشتی جامعه بهداشت و درمان و سلامت کشور ما نسبت به دیگر اقشار تناسبی با خدمات آنها ندارد بیان کرد: باید این کمبودها را جبران کرد. ضمن این که خیلی از پرداخت ها به این قشر با تأخیر صورت می گیرد. برای مثال داروخانه ها، دارو و شیرخشک را بصورت نقدی از شرکت توزیع کننده خریده و با قیمتی که دولت تعیین کرده در اختیار مصرف کننده می گذارند اما ماه ها بعد مابه التفاوت بیمه را دریافت خواهند کرد.
فقط حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش تعرفه پزشکی به کادر درمان اختصاص می یابد
نماینده مجلس یازدهم درباب افزایش تعرفه های پزشکی امسال اظهار داشت: رشد تعرفه ها ۳۵ درصد کلان است و در بخش های مختلف متفاوت خواهد بود. افزایش تعرفه بطور مستقیم به پزشکان و کادر درمان داده نمی شود بلکه حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش تعرفه شامل حال کادر درمان خواهد شد. بخش زیادی از این افزایش صرف هزینه های سلامت مثل هتلینگ، نگهداری و غذا می شود.

روح الامینی اذعان کرد: نگران جدی وجود دارد که مجموع هزینه ها با افزایش ۳۵ درصدی تعرفه های پزشکی قابل تامین خواهد بود یا خیر. امسال حتما خدمات پزشکی و تندرستی با مشکلاتی مواجه خواهد شد و پاسخگوی هزینه های مختلف نخواهد بود.

او اشاره کرد: باید تورم ۴۰ درصدی را در نظر بگیریم. بدهی های حوزه بهداشت و درمان از سالهای قبل باقی مانده است. افزایش تعرفه های پزشکی به روز نیست. ۸۰ درصد بنگاه های سلامت دولتی است که به طبقات فقیر و متوسط خدمات می دهند و اداره آنها با مشکل مواجه خواهد شد.
وی در پاسخ به این که بعضی پزشکان بصورت گروهی کار می کنند اظهار داشت: وزارت بهداشت و درمان باید به این امر نظارت کرده و تخلفات را رصد و رسیدگی کند.

روح الامینی با تأکید بر این که با اهمیت ترین کار مجلس قانونگذاری است که آثار قوانین مصوبه در مدت طولانی ظهور می کند اظهار داشت: یکی دیگر از وظایف مجلس شورای اسلامی نظارت است. در مجلس یازدهم سه شنبه های نظارتی، گزارش کارشناسی کمیسیون ها ارائه می شود که تا کنون اثرات خوبی هم داشته است. برای مثال در مجلس موضوع منابع قرض الحسنه بانکها که کمتر به مردم عادی داده می شد و بیشتر بین کارمندان خودشان اختصاص می یافت بررسی گردید و دیگر موضوع بدهکاران بزرگ مالیاتی بود.


منبع:

1403/01/14
09:31:16
0.0 از 5
162
تگهای خبر: ابلاغ , پیگیری , تصویب , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲