سبزی:
لازمه انقلابی گری، عقلانیت است نه احساس
به گزارش مجلس ایران دات کام مرکزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که لشگر بیکاران در جامعه ناامنی ایجاد می کند، اظهار داشت: باید با تقویت تولید دانش بنیان علاوه بر کاهش نرخ بیکاری به دنبال تولید باکیفیت و علمی با قیمت مناسب و رقابت پذیر باشیم.
حجت الاسلام محمد سبزی ۲۴ فروردین ماه در نشستی با برخی مدیران صنایع شهرستان ساوه و فعالان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی که در دفتر انجمن مدیران صنایع واقع در شهر صنعتی کاوه با حضور معاون وزیر صمت برگزار شد، ضمن اشاره به این که نیمی از صنایع استان مرکزی در ساوه مستقر هستند، اضافه کرد: کمبود نیروی انسانی در ادارات صمت ساوه و زرندیه اولین مشکل این دو شهرستان با این وسعت واحد تولیدی است.
وی ادامه داد: اگر تولید نباشد منافع ملی کشور به خاطر می افتد و منافع ملی در گرو امنیت ملی و امنیت اقتصادی می باشد و اگر تولید رونق بگیرد سطح رفاه مردم بهبود یافته و درآمد کشور افزایش خواهد یافت.
وی اظهار داشت: اگر درآمد کشور بالا رود سطح رفاه مردم افزایش خواهد یافت. بر این اساس باید هم حقوق مصرف کنندگان و هم تولیدکنندگان به طور همزمان حفظ شود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه اظهار داشت: وظیفه دولت در عرصه تولید، سیاست گذاری، تنظیم گری و تسهیل گری است و باید سازوکار لازم در اجرا شدن دقیق و صحیح این مولفه ها اندیشیده شود.
ایشان در ادامه اظهار داشت: با افزایش خرید تضمینی گندم انگیزه کشاورزان برای تولید گندم افزوده شد و پیشبینی می شود که سال جاری افزون بر ۱۰ میلیون تن گندم تولید شود.
حجت الاسلام سبزی بیان نمود: در جنگ اقتصادی که به شیوه جنگ ترکیبی ضد ملت ایران شکل گرفته باید به دنبال تصمیمات اصولی و کارشناسی بوده و در چنین شرایطی ایثارگرانه تلاش و مجاهدت شود.
وی تصریح کرد: لازمه انقلابی گری، عقلانیت است نه احساس، ازاین رو باید با کار کارشناسی و تصمیم عقلانی موانع تولید را برطرف کرد. برگزاری جلسات بررسی مشکلات تولید رویکرد اصلی دولت انقلابی است و این رویه باید ادامه یابد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی هم اظهار داشت: امنیت استان مرکزی در گروه امنیت تولید است و تصمیم گیری در خوزه تولید، صنعت و اشتغال حساسیت های خاص خویش را می طلبد.
حسن میرزاخانی خاطرنشان کرد: هرگونه تصمیم گیری غیرکارشناسی در عرصه تولید باعث خواهد شد ضریب امنیتی استانهای تولیدی نظیر استان مرکزی کاهش پیدا کند.
وی ادامه داد: پشتیبانی از تولید به منزله پشتیبانی از تنظیم بازار است و تنظیم بازار وابسته به تولید است. پراکندگی بازرسی در حوزه تنظیم بازار هم صدمه زاست و باید بازرسان مراجع متولی حوزه تنظیم بازار، تخت فرماندهی واحد انجام وظیفه کنند.
سرپرست فرمانداری ساوه هم اظهار داشت: ساوه دارای سه شهرک صنعتی غرق اباد، نوبران و احمد آباد بوده و بزرگترین شهر صنعتی کشور با عنوان شهر صنعتی کاوه در این شهرستان مستقر است.
مهدی الیاسی اضافه کرد: بالغ بر ۵۴ هزار میلیون ریال ارزش ریالی صادرات پارسال از این شهرستان بوده است و الان افزون بر ۵۰ هزار کارگر در بیشتر از ۶۰۰ واحد صنعتی و تولیدی ساوه مشغول به فعالیت هستند.
وی ادامه داد: مجاورت با پایتخت، قرار گرفتن در کریدور شرق به غرب کشور و نزدیکی به فرودگاه بین المللی امام خمینی( ره ) و... مزیتی است که مورد استقبال سرمایه گذاران داخلی و خارجی است.
الیاسی اظهار داشت: رفع موانع تولید و پشتیبانی از صنایع اولویت دولت در این شهرستان برخوردار از مزیت های صنعتی و کشاورزی است.
وی ادامه داد: کمبود زیرساخت های انرژی و قیمت بالای آن، عدم حمایت کافی سیستم بانکی از تقویت سرمایه در گردش و بروکراسی های اداری پیچیده در صنایع همچون مشکلات صنایع شهرستان است.
دادستان عمومی و انقلاب ساوه هم اظهار داشت: طبیعی است که برخی نارضایتی ها در مورد درج قیمت تولید کننده یا مصرف کننده وجود دارد اما باید پذیرفت که باید مبحث قیمت گذاری با اتخاذ سازوکار لازم صورت گیرد.
مجید علیپور اضافه کرد: تاخیر در مورد تصمیم گیری در حوزه قیمت ها باعث صدمه دیدن تولید و اقتصاد کشور خواهد شد. تعیین قیمت نهایی تصمیم خوبی است اما به علت عدم توجیه، واحدهای تولیدی در فاز اجرایی با مشکلاتی مواجه گردید.
رئیس انجمن مدیران صنایع ساوه هم اظهار داشت: ساوه نگین صنعت کشور است و ۴۷ درصد صنایع استراتژیک کشور در این شهرستان قرار دارند.
سعید رضوانی اضافه کرد: نرخ بیکاری در ساوه صفر است و صنایع این شهرستان به دنبال نیروی کار هستند. تولیدکنندگان واقعی در این شهرستان با مشکلات جدی در عرصه تولید و زیرساخت مواجهند که با رفع موانع، روند سرمایه گذاری تسهیل خواهد یافت.
وی ادامه داد: حضور ذینفعان در تصمیم گیری های کلان در عرصه تولید کشور مهم ترین خواسته تولیدکنندگان است. همانطور که از مصرف کننده حمایت و قیمت ها کنترل و نظارت می شود باید به همان میزان از تولید کننده هم حمایت شود چون که قیمت تمام شده تولید افزایش قابل ملاحظه ای پیدا کرده است.
در این جلسه برخی مدیران صنایع و تولید کنندگان به بیان مشکلات و موانع پیش روی تولید پرداختند.
بالا بودن قیمت تولید، از دست دادن مشتریان و بازار مصرف با اجرایی شدن قوانین دست و پاگیر در خوزه تولید، مشکلات در ارتباط با تأمین مواد اولیه و مشکلات در بازار مصرف همچون مواردی بود که در این جلسه عنوان شد.
منبع: majlesiran.com
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب