مجلس ایران دات كام

ایران به خودکفایی در تولید انسولین نزدیک شد

ایران به خودکفایی در تولید انسولین نزدیک شد

مجلس ایران دات کام: البرز کارخانه تولید مواد اولیه انسولین با حضور وزیر جهاد کشاورزی و نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، طالقان و چهارباغ در شهرستان نظرآباد به بهره برداری رسید.



به گزارش مجلس ایران دات کام به نقل از ایسنا، همزمان با سفر استانی رییس جمهور به استان البرز، شرکت دانش بنیان داروسازی «ویتان فارمد» روز پنجشنبه ۱۸ فروردین با حضور وزیر جهاد کشاورزی و نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در شهرک صنعتی نظرآباد این استان به بهره برداری رسید.

علی حدادی نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، چهارباغ و طالقان درحاشیه این مراسم اظهار داشت: شرکت دانش بنیان داروسازی «ویتان فارمد» یک واحد تولید کننده انواع واکسن و انسولین قلمی است که با سرمایه گذاری خارجی در شهرک صنعتی نظرآباد به بهره برداری رسیده است.

حدادی اضافه کرد: این شرکت که در زمینی به مساحت چهار هکتار راه اندازی شده در مرحله اول مبادرت به تولید واکسن کرونا می کند که برمبنای میزان سفارشات مبادرت به تولید می کند.

در تولید انسولین خودکفا می شویم

رئیس مجمع نمایندگان البرز افزود: با راه اندازی این شرکت علاوه بر ایجاد اشتغال برای بیش از ۲۵۰ نفر و تولید واکسن در تولید انسولین داخلی نیز می توانیم خودکفا باشیم.

وی در ادامه از دستیابی به دانش تولید ماده اولیه انسولین از سل لاین تا محصول نهایی بمنظور تامین نیاز بازار داخلی و خودکفایی ملی تا چند ماه آتی خبرداد و اظهار داشت: با دستیابی به این فناوری ایران هفتمین کشور دارنده دانش تولید و ساخت ماده اولیه انسولین خواهد بود.

وی با اعلان اینکه قبل از این دانش تولید ماده اولیه این محصول راهبردی در انحصار کشورهای آمریکا، آلمان، ایتالیا، دانمارک، چین و هند بود، اظهار داشت: این محصول از نظر کیفیت قابل رقابت با نمونه مشابه خارجی است و اکنون درمرحله مطالعات بالینی هستیم.

نماینده مردم شهرستان نظرآباد اضافه کرد: در این شرکت جهت راه اندازی خط تولید داروهای بیوتکنولوژی ۱۲۶ میلیون یورو سرمایه گذاری شده است.

حدادی با اشاره به نیاز ۳۵ میلیون قلم انسولین و خروج سالانه ۳۰۰ میلیون یورو ارز از کشور که برای واردات این محصول حیاتی اظهار داشت: در حال حاضر ۹۰ درصد از انسولین قلمی مورد نیاز کشور وارداتی است که این شرکت در اولین مرحله توان تولید ۳۰ درصد آنرا دارد اما با تولید مواد اولیه بومی این میزان قابل افزایش است و می تواند مازاد نیاز کشور را صادرات کند.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی با اعلان اینکه این مواد علاوه بر تامین نیاز داخل قابلیت صادرات و ارز آوری نیز دارد، بیان کرد: ظرفیت های ارزشمندی توسط دانشمندان در استان البرز وجود دارد و شرکت های دانش بنیان البرز استان هم اقدامات موثری در جهت پیشرفت کشور انجام داده اند.





منبع:

1401/01/19
11:56:47
0.0 از 5
3423
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۳