مجلس ایران دات كام
صفحه عمومی کاندیدا

مهندس زرینی

مهندس زرینی

نام: حسن

نام خانوادگی: زرینی (دلفی‌زوینی)

شهرت: مهندس زرینی

کاندیدای اهواز، باوی، حمیدیه و کارون انتخابات مجلس شورای اسلامی

87 نفر

کاندیدای حوزه انتخابیه اهواز، باوی، حمیدیه و کارون

بیوگرافی (زندگینامه) مهندس زرینی:

بسمه تعالی شانه

قال یا قوم ارایتم ان کنت علی بینه من ربی و رزقنی منه رزقا حسنا  وما ارید ان اخالفکم الی ما انهاکم عنه

  (ان  ارید الا  اصلاح  مااستطعت)  (تمام توانم را برای اصلاح امور انجام خواهم داد)

وما توفیقی الا بالله علیه توکلت  والیه انیب.   آیه  88    سوره هود

دراین دنیای پر آشوب، ظالمانه و نابرابر، برای خوشبختی و سعادت جامعه،باید ثبات و آرامش ایجاد کنیم.

با هم باشیم تا از این شرایط سخت عبور کنیم. 

بقول کنفوسیوس بجای آنکه به تاریکی لعنت بفرستیم ، شمعی روشن کنیم.

اینجانب حسن زرینی در سال 1333 در اهواز و در محله عامری متولد و در دبستان مهرزیار نزدیک پل سیاه و در دبیرستان منوچهری و سپس شاهپور نزدیک سینما اکسین سابق دیپلم ریاضی گرفتم.

در سال 53 در دانشگاه ملی شهید بهشتی در کارشناسی ارشد پیوسته مهندسی معماری قبول شدم. اما ترجیحا صبر کردم و در ابتدای سال 54 وارد رشته فیزیک دانشگاه تهران که مورد علاقه علمی من بود شدم . در سال 57 در رشته مهندسی مخابرات دانشگاه خواجه نصیر قبول و بورسیه شرکت مخابرات شده ودر نهایت به استخدام آن شرکت در آمدم. بعد از انقلاب سال57 و ممنوعیت قانونی تحصیل در دو دانشگاه فقط رشته فیزیک را به اتمام رساندم؛ و سپس موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گردیدم. در سال 58 وارد مخابرات اهواز شده و پس از شروع جنگ مسئولیت اطلاعات 118 و همزمان با مهاجرت اغلب کارمندان مسئولیت ارتباطات بین شهری مردم و خیل سربازانی را که در نوبت ارتباط با خانواده صف بسته بودند را بعهده گرفتم (ساعت کار از 7 صبح تا 11 شب).

بعد از حدود سه سال به تهران رفتم و در پستهای مختلف کارشناسی و مدیریتی از قبیل رئیس اداره و مدیر کل و سپس رفتن به استان مازندران و آنگاه کردستان به مدت شش سال رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل شدم. بعداز آن مدیر کل منطقه البرز کرج و بعد در تهران از مدیران ارشد نصب دستگاه ها در کل کشور و سپس مدیر کل ارتباطات دیتای کشور شدم. النهایه با سابقه بیست سال مدیریت با آنکه از من خواسته شد مدیر عامل یکی از استانهای کشور شوم قبول نکردم و اصرار من برای خدمت برای استان خودم بود. در سال 84 بعنوان رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل مخابرات خوزستان منصوب و کار را با همکاری همکاران زحمتکش استان با شدت و حدت تمام آغاز کردیم که شاهد آن انجام صدها پروژه و حدود 450 مناقصه در آن سال بود و ظرفیت و توسعه مخابرات به بیش از سی در صد کل سالهای گذشته رسید.

این توسعه مسلما و هم اکنون در تمام نقاط استان، از روستاها، حاشیه شهرها و جاده های بین شهری و خود شهر ها از خدمات دیتا و موبایل و تلفن های ثابت را شامل می شود.

علاوه بر آن ارتقاء معیشت و رفاه کارمندان وکارگران از ابتدای شروع کار، از اهداف اصلی بنده بود که الحمدلله خود پرسنل موجود و بازنشسته مخابرات میتوانند به آن شهادت بدهند که وضعیت آنها قبل و بعد از حضور بنده در آنجا چگونه بوده است.

بهر صورت و با احساس تعهدی که به استان و مردم عزیزم دارم و با توانایی های علمی و تجربی که در زندگی کسب کرده ام و خلاصه آنرا در سوابق اینجانب ملاحظه خواهید کرد. و بحمدالله و به لطف خدا هیچگونه سابقه و پرونده سوئی در زندگی نداشته ام و با این ادعا و نداشتن دین به هیچ ارباب قدرتی، میخواهم حق مردمم را فریاد بزنم و در این راه سرافراز باشم و با این احساس خوب میخواهم در خدمت مردمی باشم که خود را مدیون آنها میدانم.

با اعتقاد به لطف خدا اگر صلاح بود در خدمت مردمم باشم که توفیق الهی است و اگر غیر از این شد به تکلیف خود عمل کرده ام.     

     ان شاالله

 

سوابق اجرائی و مدیریتی مهندس زرینی

بیست سال مدیر ارشد مخابرات از جمله ده سال مدیرکل و هشت سال مدیریت عامل و رییس هیات مدیره مخابرات خوزستان ،کردستان،کرج ،تهران و مازندران عضو شورای انفورماتیک دانشگاه چمران اهوازو جزو سخنرانان سمینار دستاوردهای علمی و پژوهشی‌و‌فناوری‌محققان دانشگاه‌چمران، رییس هیات عامل باشگاه ورزشی پیام خوزستان ,مدیر‌مسیول مجله پیام و موارد دیگر

افتخارات مهندس زرینی

 

 

عضو شورای انفورماتیک دانشگاه شهید چمران

جزو سخنرانان دستاورد های علمی و پژوهی و فناوری و محققان دانشگاه شهید چمران

دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت دولتی و فیزیک الکترونیک از دانشگاه تهران

متخصص در دوره های مختلف کامپیوتر ، مدیریت و شبکه تلفن همراه

مدرس ریاضیات دانشگاه

رئیس هیئت عامل موسسه فرهنگی ، ورزشی و رفاهی پیام  در استان خوزستان

سردبیر مجله پیام در استان خوزستان

مترجم زبان عربی در مکه مکرمه و مدینه منوره

اجرای صدها پروژه موفق مخابراتی در استان خوزستان

بهبود وضعیت حقوقی و رفاه کارکنان مخابرات استان خوزستان

تغییر وضعیت کارکنان روزمزدی به قراردادی شرکت مخابرات استان خوزستان

دارای لوح های سپاس و تقدیر از ارگان های مختلف و مدیر نمونه

 

 

برنامه های مهندس زرینی پس از انتخاب شدن

پیگیری مستمر همسان سازی حقوق بازنشستگان افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان به میزان تورم براساس ماده۲۸قانون برنامه ششم توسعه وماده ۱۲۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و... کمبود آب در مناطق مختلف از جمله در ملاشیه و روستاها حقابه های رودخانه ها و بخصوص کارون وضعیت کشاورزی خوزستان از جمله طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام رهبری طرح توسعه شبکه فاضلاب اهواز ،کوت عبداله و..(طرح ۱۰۰ میلیون یورویی صندوق توسعه ملی) رفع آلودگی هوا (با استفاده از حقابه آب،جلوگیری از آتش زدن محصولات باقی مانده کشاورزی بخصوص نیشکر که میتوان آنها را دفن کرد و یا تبدیل به کود کرد) پیگیری مسایل مربوط به توسعه صنایع و بخصوص صنایع مرتبط با محصولات کشاورزی جهت ایجاد اشتغال که متاسفانه بیکاری در استان رتبه دوم را در کشور را دارد و باعث ناهنجاری های فراوان از جمله اعتیاد و بزه کاری های فراوانی شده است و امنیت را از مردم سلب کرده است. و بسیاری موارد معتابه دیگر .

معرفی اهواز، باوی، حمیدیه و کارون و فرصتها و تهدیدهای آن

اهواز ،باوی ، حمیدیه وکارون -فرصتهای استان خوزستان با توجه به جلگه ای بودن و استعداد کشاورزی در کشور بی نظیر است .در گردشگری میتواند یک قطب باشد. واین دو موضوع حداقل، اشتغالزایی زیادی را ایجاد میکند. تهدید بزرگ کمبود آب و آلودگی هوا که هر کدام راه حلهای خود را داردکه باید و باید با پیگیری مستمر به سرانجام برسد.متاسفانه آلودگی هوا که بسیاری را بیمار کرده است دارد به یک مسیله عادی تبدیل میشود. به تجربه کشورها و متخصصین کشاورزی، اگر بتوان جنگل‌کاری را در خوزستان توسعه بدهیم با توجه به استعداد کشاورزی آن ،کل وضعیت آب و هوایی منطقه تغییر خواهد کرد.(کاری که هم اکنون در عربستان در حال اجراست)

وبسیاری از موارد دیگر

جاذبه های فرهنگی و توریستی اهواز، باوی، حمیدیه و کارون

جاذبه های کم نظیری از نظر تاریخی در استان وجود دارد که میتوان با تبلیغات زیاد و فراهم کردن امکانات مناسب، گردشگران زیادی از داخل و خارج کشور جذب کند و علاوه بر اشتغال ،درآمد زایی خوبی برای استان باشد.فراموش نکنیم که کشورهایی مانند فرانسه،اسپانیا،ایتالیا،هرکدام به تنهایی سالیانه سه برابر کل درآمد حوزه نفتی خلیج فارس از طریق توریست، درآمد کسب میکنند( مناطق آزاد اروند ،آبادان و خرمشهر،  که جای خود دارند )این یک نمونه است و بسیاری موارد دیگر .