به زودی...
کاندیدا را ثبت کنید
مجلس ایران دات کام: نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر لزوم تسریع در صدور مجوزها و رفع موانع اداری، اعلام نمود که این اقدامات برای تحقق رونق اقتصادی در استان خوزستان ضروری می باشد.
به گزارش مجلس ایران دات کام، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از سفر اعضاء این کمیسیون به استان خوزستان آگاهی داد و اظهار داشت: موضوع لایروبی اروند در دستور کار جدی کمیسیون خواهد بود که با همکاری دستگاهها خصوصاً دولت به سامان برسد.
نماینده مردم شوش در مجلس اظهار داشت: وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی باید وضعیت واگذاری مدیریت شرکت نیشکر هفت تپه به شرکت توسعه و صنایع جانبی نیشکر خوزستان را تعیین تکلیف کند.
به گزارش مجلس ایران دات کام خوزستان رییس مجمع نمایندگان خوزستان با اعلان اینکه خیلی از مناطق استان خوزستان مشکل جدی آب دارند و بصورت کمی و کیفی با مسائل آب درگیر هستند، اظهار داشت: به سند سازگاری با کم آبی کشور باید توجه گردد و ما خواسته ای جز اجرائی شدن این سند نداریم.