بسمه تعالي
اهداف و برنامه هاي رضا کوشش کردشولی كانديداي انتخابات یازدهمین دوره مجلس شوراي اسلامي درحوزه انتخابیه تهران، شهرری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر
من به عنوان یک جوان انقلابی جبهه نرفته ام ولی آمده ام به مقابله با کسانی که در کشور اسلامی عزیزمان منفعلانه، منفعت طلبانه و خود خواهانه اندیشیده اند و فقط به فکر منافع شخصی خود هستند و برای این است که زیاد شعار داده اند ولی عمل نکرده اند و برای این است عوام فریبانه حرکت کرده اند و احترام و اصالت سخن را نداشته اند و برای همین است که در یک کلمه (( عدالت )) فراموش شده است و بعد از انتخاب و اینکه به مقام و منصبی رسیدند دیگر قشر محروم وآسیب پذیر را فراموش کرده و به دنبال جبران هزینه های تبلیغاتی خود در زمان قبل از پیروزی هستند باشد که خداوند بزرگ یار و یاور ما بوده و بتوانیم با پشتیبانی شما مردم فهیم و بزرگوار حوزه انتخابیه این پایتخت ایران را به آنچه که باید باشد برسانیم .
مقدمه
جايگاه مجلس شوراي اسلامي در نظام مقدس جمهوري اسلامي جايگاهي رفيع و شأنيت آن در قانون اساسي ، به عنوان منشور حاكميت در كشور عزيز اسلاميمان ، كلام گهربارامام امت (ره) و مقام معظم رهبري (زيدعزه) بسيار بلند مرتبه است.
معمار كبير انقلاب حضرت امام خميني(ره) در خصوص جايگاه ويژه مجلس چنين مي فرمايد.«: مجلس در رأس همه امور واقع است.
رهبر معظم انقلاب نيز در خصوص جايگاه رفيع مجلس شوراي اسلامي چنين فرموده اند : مجلس شوراي اسلامي جايي است كه اميد ملت ما به آن نقطه است اين مجلس براي ملت سنگر است ، اما سنگري در مقابل دشمنان ، در مقابل آمريكا ،در مقابل ضد انقلاب .
اهداف و برنامه ها :
1. تشكيل مجلسي مقتدر ، مؤثر و كارآمد ، با رويكرد برقراري حاكميت قانون و اهتمام به اجراي قانون اساسي .
2. تلاش در جهت بستر سازي قانوني براي رفاه اجتماعي و ارتقاء سطح معيشتي مردم خصوصاً اقشار محروم و آسيب پذير جامعه.
3. تلاش براي ايجاد زمينه وفاق ملي با لحاظ كردن حضور فعال نيروهاي متدين و متخصص جامعه جوانان از زن و مرد با تأكيد بر توانمند سازي آنان براي اشتغال مولد.
4. تأكيد بر قانونمندي و قانونگرايي در ميان همه اقشار مختلف جامعه.
5. تلاش براي بستر سازي در خصوص ارتقاء سطح سلامت جامعه از طرق: بهبود خدمات بهداشت عمومي ، توسعه درمان عمومي و تقويت نهادهاي اجتماعي.
6. تلاش مداوم براي ارائه برنامه هايي كه بتواند تورم و گراني را مهار و مشكلات اشتغال ، مسكن و ازدواج جوانان را حل نمايد.
7. ارتقاء سطح زندگي و معيشت دهك هاي پايين جامعه با رويكرد هدفمندسازي پرداخت يارانه ها همراه با توزيع عادلانه ثروت عمومي كشور.
8. تلاش براي شفاف سازي روابط اقتصادي به منظور ريشه كني مفاسد اقتصادي، بازنگري قوانين مختلف در حوزه هاي متعدد و تلاش درجهت حذف قوانين ضعيف ناكارآمد و موازي با هدف ارتقاء اعتماد عمومي به قانون و رفتار عمومي منطبق بر قوانين مترقي كشور.
9. حفاظت وصيانت از حقوق ملي در عرصه هاي بين المللي با عنايت به سه اصل مهم عزت، حكمت ومصلحت كه در عرصه سياست خارجي توسط مقام معظم رهبري مورد تأكيد قرار گرفته است .
10. عنايت به گسترش فرهنگ ديني و نهادينه شدن فضايل اخلاقي در جامعه و پيگيري مبادلات فرهنگي با ساير كشورها با رويكرد حفظ هويت ملي واسلامي .
11. معتقدم همه امور در سايه امنيت و آسايش عمومي به سرانجام خواهد رسيد. لذا ارتقاء ضريب امنيت اجتماعي و پيشگيري ازبسط و گسترش جرائم و نابساماني هاي امنيتي و اجتماعي را داراي اولويت ويژه ميدانم.همچنين معتقدم براي دفاع از كشور و آرمانهاي مردم رشيد ايران اسلامي الزاما ميبايست توان دفاع ملي را افزايش داد تا هيچ كشوري فكرتجاوز به آب وخاك ما را در سر نپروراند.
12. حمايت از كار آفريني واستفاده از ثروت ملي و نيروهاي انساني كارآمد در اين جهت و تقويت فعاليت هاي بخش تعاون از برنامه هاي كاري اينجانب خواهد بود.
13. ايجاد بستر و زمينه مناسب براي جذب سرمايه هاي داخلي وخارجي به منظورايجاد كار و اشتغال وبكارگيري نيروهاي جوان در اين زمينه .
14. تلاش براي ايجاد انضباط هر چه بيشتر اداري و فراهم آوردن زمينه هاي انجام امور مردم در ادارات و سازمانها در حداقل زمان.
15. حمايت از ورزشهاي عمومي و ورزشكاران عزيزبراي بالاتر بردن ضريب سلامت جسمي و رواني جامعه و توجه به ورزش بانوان، ورزشهاي قهرماني، ورزش افراد ميانسال و سالخوردگان با ايجاد پاركها و ميادين اختصاصي ايشان.
16. حمايت از صنايع داخلي و جلوگيري از ورود بي حد وحصر كالاهاي وارداتي براي حمايت از توليدات داخلي.
17. تلاش براي استقرار دولت الكترنيك و كم كردن حجم مكاتبات اداري و سرعت بخشيدن به انجام امور مردم در ادارات و سازمانها با نگاه به ( طرح تحول نظام ادراي كشور ) و برنامه هاي هفتگانه اين نظام.
18. توجه به اصل مهم شايسته سالاري و پرهيز از تبارگرايي و توجه به اصل ثبات مديريت كارآمد و ايجاد هماهنگي منطقي بين مديران دستگاههاي اجرايي همكار براي تحقق اصل تعامل و همكاري بين بخشي.
19. تأكيد بر اصلاح مقررات استخدامي و حذف قوانين هم عرض ، مقررات خنثي ، ناكارامد و تضييع كننده حقوق شاغلين (كارگران و كارمندان.
20. تأكيد و تلاش در راستاي برقراري نظم وانضباط اداري و ارزيابي از عملكرد دستگاههاي اجرايي با نگاه تخصصي و كارشناسانه و بهبود روشها براي جلب رضايت وتكريم ارباب رجوع و كاهش هزينه هاي مترتب بر موضوع.
21. تلاش و تأكيد بر اجراي قانون خدمات كشوري و توجه ويژه به حقوق حقه فرهنگيان- بازنشستگان و....
22. تلاش در جهت توانمندسازي دختران و زنان روستايي با تأكيد بر ارتقاء سطح دانش ، بينش و مهارت آنان از طريق : گسترش آموزشهاي فني و حرفه اي ،ترويجي ، ايجاد مزارع نمايشي ، ايجاد كارگاههاي كوچك توليدي و مشاغل مولد
23. تأكيد بر توسعه و گسترش NGO هاي بانوان با كاركرد هاي اجتماعي ، فرهنگي و اقتصادي
24. ايجاد و حمايت آموزشي و مشاوره اي از صندوق اعتبارات روستايي
25. تلاش در جهت هر چه توانمند كردن نهاد مردمي شوراي اسلامي شهر و روستا و تقويت شوراهاي فرادستي
26. پيگيري براي گسترش حوزه اختيارات و تقويت امكانات و اعتبارات نهاد قانوني دهياري در روستاها به عنوان مديريت روستايي و به كارگيري فرد دهيار به عنوان مستخدم دولت و پرداخت حقوق وي بر اساس قانون كار
27. تلاش براي جذب اعتبارات لازم در خصوص نو سازي مساكن روستايي و درنظرگرفتن تسهيلات قابل توجه بانكي با يارانه مناسب براي روستاييان با ضمانت زنجيره اي.
28. تلاش براي توسعه امكانات و خدمات بهداشتي و درماني ، راهها ، امكانات مخابراتي و پستي و بانكي روستاها با تأسيس دفاتر ICT روستايي و بهره مندي جوانان علاقه مند به استفاده از شبكه جهاني(اينترنت) در روستاها .
29. تلاش براي توسعه بهره مندي كشاورزان ، دامداران و باغداران محترم و تلاشگر براي استفاده از تسهيلات بانكي ارزان قيمت ، تأمين و در اختيار گذاشتن نهاده هاي كشاورزي ( كود و سموم مورد نياز) به ميزان كافي و از بين بردن بازار سياه كه آسيب اصلي آن به توليدكننده مي رسد.
30. تلاش براي توسعه بيمه محصولات كشاورزي و استفاده عموم كشاورزان از كمكهاي دولتي به هنگام بروزخسارت و برداشتن محدوديت هاي موجود در اين خصوص به نحوي كه همه محصولات زراعي و باغي تحت پوشش بيمه اي قرارگرفته و توليدكننده به هيچ وجه به هنگام بروزحوادث و خسارات آسيب نبيند.
31. وجود زمينهاي كشاورزي گسترده و باغات وسيع در استان تهران وحومه محصولات زراعي و باغي نمونه و بعضاً بي نظير، ما را موظف مي نمايد تا در جهت حمايت هر چه بيشتر از توليد كننده و افزايش توليد و قطع وابستگي اقتصادي به بيگانگان و حمايت از كشاورز و باغدار تمام تلاش خود را به كار بنديم.به اعتقاد من كشاورزي محور توسعه استان وكشور است و بايد براي افزايش توليد و رونق هرچه بيشتركشاورزي راههاي ممكن را طي كرد.
32. تلاش براي فراهم آوردن زمينه احساس امنيت در سرمايه گذاران محترم و حمايت از صاحبان صنايع و رفع قوانين محدود كننده و كاستن بروكراسي دست و پاگير براي ايجاد زمينه هاي مناسب سرمايه گذاري هر چه بيشتر با ايجاد تعامل بين مديران بنگاههاي اقتصادي و كارخانجات.
33. حمايت هر چه بيشتر از بخش تعاون و تشكيل تعاونيهاي مردمي.
34. پيگيري براي استقرار صنايع تبديلي، صنايع بسته بندي و نگهداري كننده(سردخانه) درمناطق حاصلخيز.
35. پيگيري و اجرايي نمودن طرح های نیمه تمام علی الخصوص قطارشهری.
36. احداث مدرسه هاي فني دركناركارخانجات بزرگ موجود دراستان براي تربيت نيروهاي كار مي تواند بسيار راهگشا باشد لذا ضرورتاً لازم است دراين راستا برنامه تهيه و به قانون تبديل نمود.
37. تلاش براي جذب اعتبارات ملي و استاني هر چه بيشتر براي رونق در امور عمراني حوزه انتخابيه.
38. نماينده مردم بايد با توانمندي و جسارت و بدون وحشت از فشارهاي سياسي در خدمت آحاد مردم شريف باشد.
39. پايبندي به اصول و ارزشها و نترسيدن و نهراسيدن از هر موضوع و فشار سياسي با توانمندي لازم و جسارت انقلابي.